Ystad Tandhälsa AB i Ystad

Uppdaterad 2022-11-20 13:02:18

Ystad Tandhälsa AB är ett företag eller organisation i Ystad som är verksamt inom branscherna Tandläkare, Akuttandvård, Barntandläkare, .

Beskrivning av Ystad Tandhälsa AB, Ystad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Ystad Tandhälsa AB i Ystad:

Ystad Tandhälsa | Välkommen! Våra tandläkare och tandhygienist erbjuder all slags tandvård för barn och vuxna. Du hittar oss i Ystad på Österlen – hjärtligt välkommen!
Ystad Tandhälsas tandläkare och tandhygienist erbjuder all slags tandvård för vuxna och barn inklusive protetik och implantatbehandling. Hjärtligt välkommen till oss på Aulingatan 22B i Ystad. I NYA OCH MODERNA LOKALER, Vi öppnar i nya, moderna och lättillgängliga lokaler. Du väljer själv om du tar trappan eller hissen upp till oss på vån 2. Gratis parkering. MED RUTINERAD & KOMPETENT PERSONAL, Vi som öppnar är tandläkare Moa, tandläkare Hisham och tandhygienist Ulla. Med oss jobbar tandsköterskorna Jessica och Anna-Maria. ERBJUDER YSTAD TANDHÄLSA DIG, Vi erbjuder all slags tandvård för vuxna och barn inklusive protetik och implantatbehandling. Hjärtligt välkommen till oss på Aulingatan 22 B i Ystad. Hjärtligt välkommen att boka en tid redan idag eller för att bli kallad senare.

Ystad Tandhälsa AB i Ystad erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Ystad Tandhälsa AB i Ystad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Ystad Tandhälsa AB i Ystad

AdressAulingatan 22B, 271 39 Ystad
Telefon+46411211780
Hemsidahttp://ystadtandhalsa.se/

Karta och vägbeskrivning till Ystad Tandhälsa AB i Ystad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Ystad Tandhälsa AB i Ystad om ni har behov av hjälp inom med något inom Tandläkare, Akuttandvård, Barntandläkare, .Öppettider hos Ystad Tandhälsa AB i Ystad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Ystad Tandhälsa AB i Ystad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Ystad Tandhälsa AB

Nedan hittar ni några företag relaterade till Ystad Tandhälsa AB i Ystad som också är verksamma inom branscher som Tandläkare, Akuttandvård, Barntandläkare, .