FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-16 11:26:56

FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, Ideell förening, Sociala tjänster, .

Beskrivning av FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg:

FUB GÖTEBORG
FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning ska kunna leva ett gott liv.

FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg

AdressLillatorpsgatan 10, 416 55 Göteborg
Telefon+46313389460
Hemsidahttp://www.fub.se/goteborg

Karta och vägbeskrivning till FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, Ideell förening, Sociala tjänster, .

Öppettider hos FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning

Nedan hittar ni några företag relaterade till FUB Göteborg För Barn Unga & Vuxna Med Utvecklingsstörning i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, Ideell förening, Sociala tjänster, .