Flamingo Club i Södertälje

Uppdaterad 2022-11-16 09:05:57

Flamingo Club är ett företag eller organisation i Södertälje som är verksamt inom branscherna Bar, Nattklubb, .

Beskrivning av Flamingo Club, Södertälje

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Flamingo Club i Södertälje:

Flamman - Home
Flamingo Club, en mötesplats där man kan träffas, umgås och tillsammans avnjuta en god måltid,... Kaplansgatan 1, 151 72 Södertälje, Sweden

Flamingo Club i Södertälje erbjuder också följande bekvämligheter:

Hemkörning : Kreditkort : Uteservering : Servering : Toalett : Fri klädsel : Grupper : Bra drinkar : Alkohol : Drinkar : Starksprit : Vin : Öl : Sittplatser : Hbtq+-vänlig :

Kontakta Flamingo Club i Södertälje, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Flamingo Club i Södertälje

AdressKaplansgatan 1, 151 72 Södertälje
Hemsidahttp://facebook.com/barflamman

Karta och vägbeskrivning till Flamingo Club i Södertälje

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Flamingo Club i Södertälje om ni har behov av hjälp inom med något inom Bar, Nattklubb, .

Öppettider hos Flamingo Club i Södertälje

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Flamingo Club i Södertälje.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Flamingo Club

Nedan hittar ni några företag relaterade till Flamingo Club i Södertälje som också är verksamma inom branscher som Bar, Nattklubb, .