Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-15 22:49:00

Föreningen för Samhällsplanering är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Skola, .

Beskrivning av Föreningen för Samhällsplanering, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm:

Föreningen för Samhällsplanering
Föreningen för Samhällsplanering (FFS) är en organisation för dig som är intresserad av planering för framtidens boende och arbete, infrastruktur, miljö, lokal- och regional utveckling, stadsbyggnad.

Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm

AdressSvante Arrhenius väg 8, 114 18 Stockholm
Telefon+468164836
Hemsidahttp://www.planering.org/

Karta och vägbeskrivning till Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Skola, .

Öppettider hos Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Föreningen för Samhällsplanering

Nedan hittar ni några företag relaterade till Föreningen för Samhällsplanering i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Skola, .