Every Padel Hälla i Västerås

Uppdaterad 2022-11-15 21:13:35

Every Padel Hälla är ett företag eller organisation i Västerås som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Bordtennishall, Tennisbana, .

Beskrivning av Every Padel Hälla, Västerås

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Every Padel Hälla i Västerås:

Every Padel Västerås | Spela padel i Västerås
Spela padel i Västerås hos Every Padel. På våra anläggningar i Hälla och Kopparlunden kan du spela, träna och tävla i padel.

Every Padel Hälla i Västerås erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Every Padel Hälla i Västerås, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Every Padel Hälla i Västerås

AdressStockholmsvägen 136, 721 34 Västerås
Telefon0214712100
Hemsidahttp://everypadel.se/vasteras

Karta och vägbeskrivning till Every Padel Hälla i Västerås

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Every Padel Hälla i Västerås om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Bordtennishall, Tennisbana, .

Öppettider hos Every Padel Hälla i Västerås

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Every Padel Hälla i Västerås.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Every Padel Hälla

Nedan hittar ni några företag relaterade till Every Padel Hälla i Västerås som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Bordtennishall, Tennisbana, .