Ebbatorps Fågel i Eslöv

Uppdaterad 2022-11-15 20:31:20

Ebbatorps Fågel är ett företag eller organisation i Eslöv som är verksamt inom branscherna Boskapsuppfödare, Frukt- och grönsaksbutik, tillverkare, .

Beskrivning av Ebbatorps Fågel, Eslöv

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Ebbatorps Fågel i Eslöv:

Ebbatorps Fågel
Vi startade för några år sedan då vi tyckte utbudet i handeln var får dåligt. En kyckling räckte inte till middag med två tonåringar i huset. Vi ville ha en mer köttrik kyckling och då köpte vi in några små kycklingar som vi utfodrade med ett helt vegetabiliskt foder. Sen fick de gå fritt tills en slaktvikt på ca 3,5kg uppnåtts. Smaken på dessa kycklingar blev över förväntan och intresse väcktes snabbt bland släkt och vänner. Antalet kycklingar ökade i snabb takt allt efter efterfrågan blev större. 2004 byggde vi ut slakteriet och Januari 2005 startade vi en gårdsbutik. Idag slaktar vi varje vecka så det finns alltid tillgång till färsk nyslaktad kyckling. Välkommen till Ebbatorps Fågels Gårdsbutik.

Ebbatorps Fågel i Eslöv erbjuder också följande bekvämligheter:

Hemkörning :

Kontakta Ebbatorps Fågel i Eslöv, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Ebbatorps Fågel i Eslöv

AdressSödra Munkarp 432, 243 95 Eslöv
Telefon+4641334161
Hemsidahttp://www.ebbatorpsfagel-gardsbutik.se/

Karta och vägbeskrivning till Ebbatorps Fågel i Eslöv

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Ebbatorps Fågel i Eslöv om ni har behov av hjälp inom med något inom Boskapsuppfödare, Frukt- och grönsaksbutik, tillverkare, .Öppettider hos Ebbatorps Fågel i Eslöv

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Ebbatorps Fågel i Eslöv.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Ebbatorps Fågel

Nedan hittar ni några företag relaterade till Ebbatorps Fågel i Eslöv som också är verksamma inom branscher som Boskapsuppfödare, Frukt- och grönsaksbutik, tillverkare, .