Delsjöns hoppbackar i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-15 19:37:13

Delsjöns hoppbackar är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Skidklubb, .

Beskrivning av Delsjöns hoppbackar, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Delsjöns hoppbackar i Göteborg:

Göteborgs Skidklubb - IdrottOnline Klubb
Göteborgs Skidklubb är en flersektionsförening, aktiv i orientering, längdskidåkning, backhoppning och alpint. Vi har klubbstuga i Skatås, driver Brudarebackens skidanläggning och Delsjöns hoppbackar.

Delsjöns hoppbackar i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Delsjöns hoppbackar i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Delsjöns hoppbackar i Göteborg

AdressKapten Bertilssons Väg, 416 55 Göteborg
Hemsidahttp://www.skidklubben.se/

Karta och vägbeskrivning till Delsjöns hoppbackar i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Delsjöns hoppbackar i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Skidklubb, .

Öppettider hos Delsjöns hoppbackar i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Delsjöns hoppbackar i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Delsjöns hoppbackar

Nedan hittar ni några företag relaterade till Delsjöns hoppbackar i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Skidklubb, .