Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona

Uppdaterad 2022-11-15 19:30:11

Dansföreningen Hamboringen är ett företag eller organisation i Karlskrona som är verksamt inom branscherna Ideell förening, Dansklubb, .

Beskrivning av Dansföreningen Hamboringen, Karlskrona

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona:

Hamboringen - IdrottOnline Klubb

Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona

AdressIntagsvägen 3, 371 46 Karlskrona
Telefon045526060
Hemsidahttps://www.hamboringen.se/

Karta och vägbeskrivning till Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, Dansklubb, .

Öppettider hos Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Dansföreningen Hamboringen

Nedan hittar ni några företag relaterade till Dansföreningen Hamboringen i Karlskrona som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, Dansklubb, .