Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala

Uppdaterad 2022-11-15 19:21:25

Dag Hammarskjöld Foundation är ett företag eller organisation i Uppsala som är verksamt inom branscherna Ideell förening, Förening eller organisation, .

Beskrivning av Dag Hammarskjöld Foundation, Uppsala

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala:

Dag Hammarskjöld Foundation - Dag Hammarskjöld Foundation
The Dag Hammarskjöld Foundation is a non-governmental organisation established in 1962 in memory of the second UN Secretary-General.

Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala

AdressÖvre Slottsgatan 2, 753 10 Uppsala
Telefon+46184101000
Hemsidahttps://www.daghammarskjold.se/

Karta och vägbeskrivning till Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, Förening eller organisation, .

Öppettider hos Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Dag Hammarskjöld Foundation

Nedan hittar ni några företag relaterade till Dag Hammarskjöld Foundation i Uppsala som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, Förening eller organisation, .