Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo

Uppdaterad 2022-11-15 17:32:55

Court1 Nacka Padel Club är ett företag eller organisation i Saltsjö-Boo som är verksamt inom branscherna Padelklubb, .

Beskrivning av Court1 Nacka Padel Club, Saltsjö-Boo

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo:

Padel- och träningsanläggning i Nacka utanför Stockholm - Court1
Court1 är en padel- och träningsanläggning i Nacka utanför Stockholm. Vi har 5 dubbelbanor, 1 singelbana och ett gym mitt i hallen. Boka bana online!

Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering : Wifi :

Kontakta Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo

AdressSkarpövägen 12, 132 38 Saltsjö-boo
Telefon+46761348642
Hemsidahttp://www.court1.se/

Karta och vägbeskrivning till Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelklubb, .

Öppettider hos Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Court1 Nacka Padel Club

Nedan hittar ni några företag relaterade till Court1 Nacka Padel Club i Saltsjö-Boo som också är verksamma inom branscher som Padelklubb, .