3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan

Uppdaterad 2022-11-13 17:22:53

3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan är ett företag eller organisation i Trollhättan som är verksamt inom branscherna Sporthall, Sportklubb, Idrottspark, Idrottsplan, Golfinstruktör, Inomhusgolfbana, Padelklubb, Padelbana, .

Beskrivning av 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan, Trollhättan

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan:

Spela Padel | Trestad Padel & Aktivitetscenter Trollhättan
Trollhättans skönaste padel spelar ni hos oss. Testa på Sverige snabbast växande sport hos oss i Trollhättan. Vi har alltid personal på plats för bästa service. Välkomna!

3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan

AdressSödra Hamnvägen 3, 461 38 Trollhättan
Telefon0520211288
Hemsidahttp://www.3pac.se/

Karta och vägbeskrivning till 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan om ni har behov av hjälp inom med något inom Sporthall, Sportklubb, Idrottspark, Idrottsplan, Golfinstruktör, Inomhusgolfbana, Padelklubb, Padelbana, .

Öppettider hos 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan

Nedan hittar ni några företag relaterade till 3PAC - Trestad Padel och Aktivitetscenter Trollhättan i Trollhättan som också är verksamma inom branscher som Sporthall, Sportklubb, Idrottspark, Idrottsplan, Golfinstruktör, Inomhusgolfbana, Padelklubb, Padelbana, .