2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg

Uppdaterad 2022-11-13 17:22:00

2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB är ett företag eller organisation i Norsborg som är verksamt inom branscherna Sociala tjänster, .

Beskrivning av 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB, Norsborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg:

2nd Chance Stödboende – Vägen mot mer stabilt liv

2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg

AdressFågelviksvägen 5, 7 tr, 145 53 Norsborg
Telefon+46103033980
Hemsidahttps://www.2ndchance.se/

Karta och vägbeskrivning till 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Sociala tjänster, .

Öppettider hos 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB

Nedan hittar ni några företag relaterade till 2ND CHANCE SAMHÄLLSSERVICEBOLAGET AB i Norsborg som också är verksamma inom branscher som Sociala tjänster, .