Cane Rum Society i Solna

Uppdaterad 2022-11-14 14:35:18

Cane Rum Society är ett företag eller organisation i Solna som är verksamt inom branscherna Karibisk restaurang, Cocktailbar, .

Beskrivning av Cane Rum Society, Solna

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Cane Rum Society i Solna:

Cane Rum Society

Cane Rum Society i Solna erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Hemkörning : Kreditkort : Avhämtning : Servering : Fri klädsel : Grupper : Mysigt : Tar emot bokningar :

Kontakta Cane Rum Society i Solna, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Cane Rum Society i Solna

AdressNinni Kronbergs Gata 1, 171 64 Solna
Telefon+46705506925
Hemsidahttp://www.canerumsociety.com/

Karta och vägbeskrivning till Cane Rum Society i Solna

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Cane Rum Society i Solna om ni har behov av hjälp inom med något inom Karibisk restaurang, Cocktailbar, .

Öppettider hos Cane Rum Society i Solna

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Cane Rum Society i Solna.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Cane Rum Society

Nedan hittar ni några företag relaterade till Cane Rum Society i Solna som också är verksamma inom branscher som Karibisk restaurang, Cocktailbar, .