Albatross Golfklubb i Hisings Backa

Uppdaterad 2022-11-13 16:47:40

Albatross Golfklubb är ett företag eller organisation i Hisings Backa som är verksamt inom branscherna Golfbana, Konferenslokaler, Golfinstruktör, .

Beskrivning av Albatross Golfklubb, Hisings Backa

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Albatross Golfklubb i Hisings Backa:

Albatross Golfklubb | Albatross Golfklubb 36 härliga golfhål 15 minuter från centrala Göteborg
Välkommen till Albatross Golfklubb - Göteborgs bästa golfanläggning

Albatross Golfklubb i Hisings Backa erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Albatross Golfklubb i Hisings Backa, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Albatross Golfklubb i Hisings Backa

AdressLerbäcksvägen 50, 422 50 Hisings Backa
Telefon+4631550500
Hemsidahttp://www.albatrossgolf.se/

Karta och vägbeskrivning till Albatross Golfklubb i Hisings Backa

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Albatross Golfklubb i Hisings Backa om ni har behov av hjälp inom med något inom Golfbana, Konferenslokaler, Golfinstruktör, .

Öppettider hos Albatross Golfklubb i Hisings Backa

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Albatross Golfklubb i Hisings Backa.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Albatross Golfklubb

Nedan hittar ni några företag relaterade till Albatross Golfklubb i Hisings Backa som också är verksamma inom branscher som Golfbana, Konferenslokaler, Golfinstruktör, .