Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-20 10:53:56

Vinga Yellow Rockers Square Dance Club är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, Danslärare, Danslokal, Dansskola, .

Beskrivning av Vinga Yellow Rockers Square Dance Club, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg:

Hem - Vinga Yellow Rockers
Vinga Yellow Rockers västsveriges största squaredansklubb. Vi dansar squaredans och linedans på Hisingen i Göteborg

Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg

AdressKyrkbytorget 6, 418 73 Göteborg
Telefon+46708929184
Hemsidahttps://vinga-sdc.org/

Karta och vägbeskrivning till Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, Danslärare, Danslokal, Dansskola, .

Öppettider hos Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Vinga Yellow Rockers Square Dance Club

Nedan hittar ni några företag relaterade till Vinga Yellow Rockers Square Dance Club i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, Danslärare, Danslokal, Dansskola, .