Vilundahallen i Upplands Väsby

Uppdaterad 2022-11-20 10:51:50

Vilundahallen är ett företag eller organisation i Upplands Väsby som är verksamt inom branscherna Sportklubb, .

Beskrivning av Vilundahallen, Upplands Väsby

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Vilundahallen i Upplands Väsby:

Ishallar - Upplands Väsby kommun
Se öppettider och information om allmänhetens åkning i Renew Arena och tälthallen i Vilundaparken.

Vilundahallen i Upplands Väsby erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Vilundahallen i Upplands Väsby, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Vilundahallen i Upplands Väsby

AdressHusarvägen 29, 194 70 Upplands Väsby
Telefon
Hemsidahttp://www.upplandsvasby.se/uppleva-och-gora/idrott-motion-och-friluftsliv/hallar-och-idrottsanlaggningar/ishallar.html

Karta och vägbeskrivning till Vilundahallen i Upplands Väsby

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Vilundahallen i Upplands Väsby om ni har behov av hjälp inom med något inom Sportklubb, .

Öppettider hos Vilundahallen i Upplands Väsby

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Vilundahallen i Upplands Väsby.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Vilundahallen

Nedan hittar ni några företag relaterade till Vilundahallen i Upplands Väsby som också är verksamma inom branscher som Sportklubb, .