Boqueria i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-14 12:23:16

Boqueria är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Tapasrestaurang, Bar, Bistro, Cateringverksamhet, Matleverans, Nattklubb, Restaurang, Vinbar, .

Beskrivning av Boqueria, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Boqueria i Stockholm:

Spansk mat med tapas & pintxos på Boqueria i Stockholm | Boqueria Stockholm
Är ni sugna på härliga tapas och spanska delikatesser i en skön och social miljö? Varmt välkomna till Boqueria! Vi erbjuder även take out och catering.

Boqueria i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Hemkörning : Betalkort : Avhämtning : Servering : Rullstolsanpassad toalett : Barnmeny : Lunch : Middag : Efterrätt : Könsneutral toalett : Toalett : Fri klädsel : Familjevänligt : Grupper : Alkohol : Drinkar : Vin : Öl : Catering : Sittplatser : Mysigt : Tar emot bokningar : Ekologiska rätter :

Kontakta Boqueria i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Boqueria i Stockholm

AdressMood stockholm, Jakobsbergsgatan 17, 111 44 Stockholm
Telefon08307400
Hemsidahttps://www.boqueriastockholm.se/

Karta och vägbeskrivning till Boqueria i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Boqueria i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Tapasrestaurang, Bar, Bistro, Cateringverksamhet, Matleverans, Nattklubb, Restaurang, Vinbar, .

Öppettider hos Boqueria i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Boqueria i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Boqueria

Nedan hittar ni några företag relaterade till Boqueria i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Tapasrestaurang, Bar, Bistro, Cateringverksamhet, Matleverans, Nattklubb, Restaurang, Vinbar, .