Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-20 08:35:34

Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Bar, Jazzklubb, Restaurang, Vinbar, .

Beskrivning av Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg:

Unity Jazz
Jazz- och vinbar på Kyrkogatan, Göteborg. Levererar livejazz, ostfondue, naturliga viner och rättfram & säsongsbaserad mat.

Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering : Hemkörning : Betalkort : Uteservering : Servering : Toalett : Fri klädsel : Grupper : Bra drinkar : Alkohol : Vin : Öl : Mysigt : Tar emot bokningar : Liveframträdanden : Levande musik : Mat : Frågesportskvällar :

Kontakta Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg

AdressKyrkogatan 13, 411 15 Göteborg
Telefon+4631251244
Hemsidahttp://www.unityjazz.se/

Karta och vägbeskrivning till Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Bar, Jazzklubb, Restaurang, Vinbar, .

Öppettider hos Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang

Nedan hittar ni några företag relaterade till Unity Jazz - Jazzklubb & restaurang i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Bar, Jazzklubb, Restaurang, Vinbar, .