Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje

Uppdaterad 2022-11-20 08:34:53

Unionen Östra Sörmland/Gotland är ett företag eller organisation i Södertälje som är verksamt inom branscherna Fackförening, .

Beskrivning av Unionen Östra Sörmland/Gotland, Södertälje

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje:

Välkommen till Unionen Östra Sörmland/Gotland | Unionen
Unionen Östra Sörmland/Gotland är regionen för dig som jobbar i de östra delarna av Sörmland samt Gotland. Från Huddinge i norr till Oxelösund i söder. Tillsammans är vi cirka 25 600 medlemmar. Här hittar du genvägar till information på unionen.se som handlar om vår region.

Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje

AdressLovisinsgatan 3, 151 73 Södertälje
Telefon+46770870870
Hemsidahttps://www.unionen.se/om-unionen/detta-ar-unionen/regioner/region-unionen-ostra-sormland-gotland

Karta och vägbeskrivning till Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje om ni har behov av hjälp inom med något inom Fackförening, .

Öppettider hos Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Unionen Östra Sörmland/Gotland

Nedan hittar ni några företag relaterade till Unionen Östra Sörmland/Gotland i Södertälje som också är verksamma inom branscher som Fackförening, .