AktivitetsHyra i Kungsbacka

Uppdaterad 2022-11-13 16:45:01

AktivitetsHyra är ett företag eller organisation i Kungsbacka som är verksamt inom branscherna Evenemangskoordinator, Fritids, Konstnär, Heminredningsbutik, .

Beskrivning av AktivitetsHyra, Kungsbacka

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget AktivitetsHyra i Kungsbacka:

Alla aktiviteter på en plats - AktivitetsHyra
Boka alla event prylar som du är ute efter från en leverantör. Hos oss hittar du aktiviteter till Barnkalas, Svensexor/möhippor Företagsevent m.m..

AktivitetsHyra i Kungsbacka erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta AktivitetsHyra i Kungsbacka, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för AktivitetsHyra i Kungsbacka

AdressTryckarevägen 8, 434 37 Kungsbacka
Telefon+46313034499
Hemsidahttps://aktivitetshyra.se/

Karta och vägbeskrivning till AktivitetsHyra i Kungsbacka

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till AktivitetsHyra i Kungsbacka om ni har behov av hjälp inom med något inom Evenemangskoordinator, Fritids, Konstnär, Heminredningsbutik, .

Öppettider hos AktivitetsHyra i Kungsbacka

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för AktivitetsHyra i Kungsbacka.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till AktivitetsHyra

Nedan hittar ni några företag relaterade till AktivitetsHyra i Kungsbacka som också är verksamma inom branscher som Evenemangskoordinator, Fritids, Konstnär, Heminredningsbutik, .