Tjänstetandläkarna i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-19 14:41:50

Tjänstetandläkarna är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Fackförening, Juridisk rådgivning, Ideell organisation, .

Beskrivning av Tjänstetandläkarna, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Tjänstetandläkarna i Stockholm:

Lön, juridisk rådgivning, fackligt stöd i arbetslivet | Tjänstetandläkarna
Facket för tandläkare. Vi bevakar medlemmarnas intressen, löner, arbetsmiljö. För ett hållbart och tryggt arbetsliv – så hjälper vi dig

Tjänstetandläkarna i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Tjänstetandläkarna i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Tjänstetandläkarna i Stockholm

AdressBredgränd 5, 111 30 Stockholm
Telefon+46854515980
Hemsidahttp://www.tjanstetandlakarna.se/

Karta och vägbeskrivning till Tjänstetandläkarna i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Tjänstetandläkarna i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Fackförening, Juridisk rådgivning, Ideell organisation, .

Öppettider hos Tjänstetandläkarna i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Tjänstetandläkarna i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Tjänstetandläkarna

Nedan hittar ni några företag relaterade till Tjänstetandläkarna i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Fackförening, Juridisk rådgivning, Ideell organisation, .