The Secret Garden i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-19 14:28:28

The Secret Garden är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Eventlokal, Bar, Kafé, Konferenslokaler, Gaybar, Nattklubb, Pub, Restaurang, .

Beskrivning av The Secret Garden, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget The Secret Garden i Stockholm:

Welcome to The Secret Garden in Stockholm!

The Secret Garden i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering : Hemkörning : Betalkort : Kreditkort : Uteservering : Servering : Wifi : Fri klädsel : Grupper : NFC-betalningar med mobiler : Bra drinkar : Alkohol : Drinkar : Starksprit : Vin : Öl : Sittplatser : Mysigt : Hbtq+-vänlig : Trygg plats för transpersoner : Tar emot bokningar : Personal måste desinficera ytor mellan besök : Mat : Egen matsäck tillåten :

Kontakta The Secret Garden i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för The Secret Garden i Stockholm

AdressKornhamnstorg 59, 111 27 Stockholm
Telefon+468209902
Hemsidahttp://www.secretgardensthlm.se/

Karta och vägbeskrivning till The Secret Garden i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till The Secret Garden i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Eventlokal, Bar, Kafé, Konferenslokaler, Gaybar, Nattklubb, Pub, Restaurang, .

Öppettider hos The Secret Garden i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för The Secret Garden i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till The Secret Garden

Nedan hittar ni några företag relaterade till The Secret Garden i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Eventlokal, Bar, Kafé, Konferenslokaler, Gaybar, Nattklubb, Pub, Restaurang, .