Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-19 12:33:32

Sveriges Elevkårer Väst är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av Sveriges Elevkårer Väst, Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg:

För en starkare gymnasieskola | Sverigeselevkarer.se
Sveriges Elevkårer är en ungdomsorganisation med medlemmar på gymnasieskolor över hela landet. Vi strävar efter en roligare, tryggare & starkare gymnasieskola.

Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg

AdressKungsportsavenyen 3, 411 36 Göteborg
Telefon+4686444500
Hemsidahttps://sverigeselevkarer.se/

Karta och vägbeskrivning till Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Sveriges Elevkårer Väst

Nedan hittar ni några företag relaterade till Sveriges Elevkårer Väst i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .