Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-13 16:44:04

Aktiebolaget Vårdkuriren är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Diagnostiskt center, Arbetsförmedling, .

Beskrivning av Aktiebolaget Vårdkuriren, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm:

Vårdkuriren - För en bättre vård
Vårdkuriren bidrar till en bättre och mera patientsäker vård och omsorg. Vi kopplar samman vårdgivare med kvalificerad personal.

Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm

AdressStureplan 4, 114 35 Stockholm
Telefon087216400
Hemsidahttps://www.vardkuriren.se/

Karta och vägbeskrivning till Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Diagnostiskt center, Arbetsförmedling, .

Öppettider hos Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Aktiebolaget Vårdkuriren

Nedan hittar ni några företag relaterade till Aktiebolaget Vårdkuriren i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Diagnostiskt center, Arbetsförmedling, .