Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-19 10:51:10

Stockholmspolisens If Basketförening är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Basketbollklubb, .

Beskrivning av Stockholmspolisens If Basketförening, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm:

Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm

Adress-37, Norra Agnegatan 33, 106 75 Stockholm
Telefon+46708243601
Hemsidahttp://www.polisenbasket.se/

Karta och vägbeskrivning till Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Basketbollklubb, .

Öppettider hos Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Stockholmspolisens If Basketförening

Nedan hittar ni några företag relaterade till Stockholmspolisens If Basketförening i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Basketbollklubb, .