Östersunds Padelcenter i Östersund

Uppdaterad 2022-11-19 10:36:55

Östersunds Padelcenter är ett företag eller organisation i Östersund som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .

Beskrivning av Östersunds Padelcenter, Östersund

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Östersunds Padelcenter i Östersund:

Padel Östesund | Östersunds Padelcenter
Spela padel i östersund på en av våra proffesionella padelbanor idag. Vi har tre fullstora padelbanor och en singelbana. Här finns det omklädningsrum, fik, padelracket och padelbollar.

Östersunds Padelcenter i Östersund erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Östersunds Padelcenter i Östersund, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Östersunds Padelcenter i Östersund

AdressHagvägen 35, 831 62 Östersund
Telefon+46702745029
Hemsidahttp://xn--stersundspadelcenter-29b.se/

Karta och vägbeskrivning till Östersunds Padelcenter i Östersund

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Östersunds Padelcenter i Östersund om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .

Öppettider hos Östersunds Padelcenter i Östersund

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Östersunds Padelcenter i Östersund.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Östersunds Padelcenter

Nedan hittar ni några företag relaterade till Östersunds Padelcenter i Östersund som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .