Östersunds Korttidsboende i Östersund

Uppdaterad 2022-11-19 10:36:52

Östersunds Korttidsboende är ett företag eller organisation i Östersund som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av Östersunds Korttidsboende, Östersund

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Östersunds Korttidsboende i Östersund:

Korttidsboende - Östersunds Korttidsboende
Östersunds korttidsboende drivs av personal med lång erfarenhet, bred kompetens och stor kunskap om arbete med personer med olika funktionsvariationer.

Östersunds Korttidsboende i Östersund erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Östersunds Korttidsboende i Östersund, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Östersunds Korttidsboende i Östersund

AdressAllégatan 35, 831 44 Östersund
Telefon+4663519301
Hemsidahttp://www.osdkorttids.se/

Karta och vägbeskrivning till Östersunds Korttidsboende i Östersund

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Östersunds Korttidsboende i Östersund om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos Östersunds Korttidsboende i Östersund

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Östersunds Korttidsboende i Östersund.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Östersunds Korttidsboende

Nedan hittar ni några företag relaterade till Östersunds Korttidsboende i Östersund som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .