Sommarro Golf & Padel i Karlstad

Uppdaterad 2022-11-19 09:24:28

Sommarro Golf & Padel är ett företag eller organisation i Karlstad som är verksamt inom branscherna Golfbana, Kaffebar, Konferenslokaler, Golfklubb, driving range, Padelbana, Restaurang, .

Beskrivning av Sommarro Golf & Padel, Karlstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Sommarro Golf & Padel i Karlstad:

Sommarro Golf

Sommarro Golf & Padel i Karlstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Sommarro Golf & Padel i Karlstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Sommarro Golf & Padel i Karlstad

AdressFlygfältsvägen 1, 652 30 Karlstad
Telefon+4654159015
Hemsidahttp://www.sommarrogolf.se/

Karta och vägbeskrivning till Sommarro Golf & Padel i Karlstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Sommarro Golf & Padel i Karlstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Golfbana, Kaffebar, Konferenslokaler, Golfklubb, driving range, Padelbana, Restaurang, .

Öppettider hos Sommarro Golf & Padel i Karlstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Sommarro Golf & Padel i Karlstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Sommarro Golf & Padel

Nedan hittar ni några företag relaterade till Sommarro Golf & Padel i Karlstad som också är verksamma inom branscher som Golfbana, Kaffebar, Konferenslokaler, Golfklubb, driving range, Padelbana, Restaurang, .