BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö

Uppdaterad 2022-11-14 11:58:02

BjörkåSecondhand Heleneholm är ett företag eller organisation i Malmö som är verksamt inom branscherna Secondhandbutik, Klädbutik, Ideell förening, Begagnade möbler, Butik – vintagekläder, .

Beskrivning av BjörkåSecondhand Heleneholm, Malmö

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö:

Sveriges modigaste second hand -Björkåfrihet
Välkommen till Sveriges modigaste second hand och solidaritetsorganisation! Tillsammans sedan 1965, för alla människors lika värde.

BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering : Möjlighet till köp i butik : Hemkörning : Rullstolsanpassad hiss :

Kontakta BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö

AdressLantmannagatan 59 B, 214 48 Malmö
Telefon+4640923540
Hemsidahttps://bjorkafrihet.se/

Karta och vägbeskrivning till BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö om ni har behov av hjälp inom med något inom Secondhandbutik, Klädbutik, Ideell förening, Begagnade möbler, Butik – vintagekläder, .

Öppettider hos BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till BjörkåSecondhand Heleneholm

Nedan hittar ni några företag relaterade till BjörkåSecondhand Heleneholm i Malmö som också är verksamma inom branscher som Secondhandbutik, Klädbutik, Ideell förening, Begagnade möbler, Butik – vintagekläder, .