Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup

Uppdaterad 2022-11-18 23:58:06

Skurups Kick och Boxningsklubb är ett företag eller organisation i Skurup som är verksamt inom branscherna Gym, .

Beskrivning av Skurups Kick och Boxningsklubb, Skurup

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup:

Skurups Kick & Boxningsklubb | laget.se
Välkommen till Skurups Kick & Boxningsklubb. På vår hemsida kan ni se kommande matcher, läsa om våra medlemmar och kolla in senaste nyheterna plus mycket mer. Välkommen in!

Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup

AdressNorra Industrigatan 5, 274 32 Skurup
Telefon+46706144293
Hemsidahttp://www.skbklubb.se/

Karta och vägbeskrivning till Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup om ni har behov av hjälp inom med något inom Gym, .

Öppettider hos Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Skurups Kick och Boxningsklubb

Nedan hittar ni några företag relaterade till Skurups Kick och Boxningsklubb i Skurup som också är verksamma inom branscher som Gym, .