Skogås Karateklubb i Skogås

Uppdaterad 2022-11-18 23:50:21

Skogås Karateklubb är ett företag eller organisation i Skogås som är verksamt inom branscherna Kampsportsklubb, .

Beskrivning av Skogås Karateklubb, Skogås

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Skogås Karateklubb i Skogås:

Skogås Karateklubb | Skogås Karateklubb
Håll dig uppdaterad om nyheter och träningen under medlemsinfo --> Skogås Karateklubb är fortfarande en relativt ung klubb. Stilen som klubben tränar är Swedish Combat Kenpo Karate. Stilen är framtagen av Shihan Anders Trapp och härstammar från olika karate stilar med stor grund i Kenpo Karate. Stilen är en mjuk stil med mycket formateringar och

Skogås Karateklubb i Skogås erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Skogås Karateklubb i Skogås, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Skogås Karateklubb i Skogås

AdressStorvretsvägen 56E, 142 34 Skogås
Telefon+46739847772
Hemsidahttps://www.skogas-karateklubb.com/

Karta och vägbeskrivning till Skogås Karateklubb i Skogås

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Skogås Karateklubb i Skogås om ni har behov av hjälp inom med något inom Kampsportsklubb, .

Öppettider hos Skogås Karateklubb i Skogås

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Skogås Karateklubb i Skogås.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Skogås Karateklubb

Nedan hittar ni några företag relaterade till Skogås Karateklubb i Skogås som också är verksamma inom branscher som Kampsportsklubb, .