Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping

Uppdaterad 2022-11-18 23:42:08

Skatehallen, Sockerbruket är ett företag eller organisation i Lidköping som är verksamt inom branscherna Skateboardpark, .

Beskrivning av Skatehallen, Sockerbruket, Lidköping

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping:

Lidköpings Skateboardförening - Home
Lidköpings Skateboardförening, Lidköping. 572 likes · 10 talking about this · 56 were here. Lidköpings Skateboardförening är en ideell förening som...

Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Passar för barn : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping

AdressSockerbruksgatan, 531 40 Lidköping
Hemsidahttps://www.facebook.com/lidkopingsskateboardforening

Karta och vägbeskrivning till Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping om ni har behov av hjälp inom med något inom Skateboardpark, .

Öppettider hos Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Skatehallen, Sockerbruket

Nedan hittar ni några företag relaterade till Skatehallen, Sockerbruket i Lidköping som också är verksamma inom branscher som Skateboardpark, .