Silverstadens Kampsportcenter i Sala

Uppdaterad 2022-11-18 23:16:56

Silverstadens Kampsportcenter är ett företag eller organisation i Sala som är verksamt inom branscherna Gym med Muay Thai-boxning, .

Beskrivning av Silverstadens Kampsportcenter, Sala

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Silverstadens Kampsportcenter i Sala:

Silverstadens KampsportCenter - IdrottOnline Klubb
Kampsport i Sala hos Silverstadens KampsportCenter vi tränar thaiboxning, Submission wrestling och BJJ.

Silverstadens Kampsportcenter i Sala erbjuder också följande bekvämligheter:

Passar för barn : Rullstolsanpassad parkering : Medlemskap krävs :

Kontakta Silverstadens Kampsportcenter i Sala, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Silverstadens Kampsportcenter i Sala

AdressRinggatan 16, 733 33 Sala
Telefon+46736421010
Hemsidahttp://www.ifskc.se/

Karta och vägbeskrivning till Silverstadens Kampsportcenter i Sala

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Silverstadens Kampsportcenter i Sala om ni har behov av hjälp inom med något inom Gym med Muay Thai-boxning, .

Öppettider hos Silverstadens Kampsportcenter i Sala

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Silverstadens Kampsportcenter i Sala.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Silverstadens Kampsportcenter

Nedan hittar ni några företag relaterade till Silverstadens Kampsportcenter i Sala som också är verksamma inom branscher som Gym med Muay Thai-boxning, .