Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg

Uppdaterad 2022-11-18 21:53:42

Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. är ett företag eller organisation i Göteborg som är verksamt inom branscherna Dansskola, Dansklubb, Eventlokal, Nattklubb, Partyplanering, Teater, Social klubb, .

Beskrivning av Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango., Göteborg

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg:

Dance Vida – Salsa and Bachata dance school, Parties and Events

Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg

AdressFalkgatan 7, 416 67 Göteborg
Telefon+46737021134
Hemsidahttp://www.dancevida.se/

Karta och vägbeskrivning till Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Dansskola, Dansklubb, Eventlokal, Nattklubb, Partyplanering, Teater, Social klubb, .

Öppettider hos Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango.

Nedan hittar ni några företag relaterade till Salsa, Bachata, Göteborg - Dance Vida. Kizomba, Tango. i Göteborg som också är verksamma inom branscher som Dansskola, Dansklubb, Eventlokal, Nattklubb, Partyplanering, Teater, Social klubb, .