RUFF - Halmstad i Halmstad

Uppdaterad 2022-11-18 20:44:34

RUFF - Halmstad är ett företag eller organisation i Halmstad som är verksamt inom branscherna Golfklubb, Inomhusgolfbana, Golfbana, Golfinstruktör, Butik för golfsport, .

Beskrivning av RUFF - Halmstad, Halmstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget RUFF - Halmstad i Halmstad:

RUFF Indoor Golf Halmstad - RUFF Indoor Golf
Välkommen till RUFF Indoor Golf Halmstad. Spela & träna förstklassig golf i våra Trackman-simulatorer. Här finns en golfshop, bar & lounge.

RUFF - Halmstad i Halmstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta RUFF - Halmstad i Halmstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för RUFF - Halmstad i Halmstad

AdressSlottsmöllan 12B, 302 31 Halmstad
Telefon+46736594264
Hemsidahttps://ruffgolf.se/indoor-golf/halmstad/

Karta och vägbeskrivning till RUFF - Halmstad i Halmstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till RUFF - Halmstad i Halmstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Golfklubb, Inomhusgolfbana, Golfbana, Golfinstruktör, Butik för golfsport, .

Öppettider hos RUFF - Halmstad i Halmstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för RUFF - Halmstad i Halmstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till RUFF - Halmstad

Nedan hittar ni några företag relaterade till RUFF - Halmstad i Halmstad som också är verksamma inom branscher som Golfklubb, Inomhusgolfbana, Golfbana, Golfinstruktör, Butik för golfsport, .