RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs

Uppdaterad 2022-11-18 20:42:05

RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs är ett företag eller organisation i Strängnäs som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, .

Beskrivning av RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs, Strängnäs

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs:

RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs - Träfflokal o socialt kafe i samverkan Daglig verksamhet sysselsättning.

RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs

AdressNicandergatan 12, 645 31 Strängnäs
Telefon+4615213258
Hemsidahttps://rsmhistrangnas.business.site/

Karta och vägbeskrivning till RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, .

Öppettider hos RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs

Nedan hittar ni några företag relaterade till RSMH Riksförb Social & Mental Hälsa i Strängnäs i Strängnäs som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, .