RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö

Uppdaterad 2022-11-18 20:42:04

RSMH Mittpunkten Malmö är ett företag eller organisation i Malmö som är verksamt inom branscherna Förening eller organisation, Klubb, Internetkafé, Ideell förening, Sociala tjänster, .

Beskrivning av RSMH Mittpunkten Malmö, Malmö

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö:

RSMH Mittpunkten Malmö; Riksförbundet för Social och Mental Hälsa – ALLA är välkomna för samverkan, KAMRATSTÖD, glädje och gemenskap.

RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång :

Kontakta RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö

AdressIdunsgatan 75, 214 46 Malmö
Telefon+4640237054
Hemsidahttp://www.rsmh-malmo.se/

Karta och vägbeskrivning till RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö om ni har behov av hjälp inom med något inom Förening eller organisation, Klubb, Internetkafé, Ideell förening, Sociala tjänster, .

Öppettider hos RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till RSMH Mittpunkten Malmö

Nedan hittar ni några företag relaterade till RSMH Mittpunkten Malmö i Malmö som också är verksamma inom branscher som Förening eller organisation, Klubb, Internetkafé, Ideell förening, Sociala tjänster, .