Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-18 14:30:11

Plan International Sverige Insamlingsstiftelse är ett företag eller organisation i Stockholm som är verksamt inom branscherna Ideell förening, Stiftelse, Ideell organisation, Kvinnoorganisation, Ungdomsorganisation, .

Beskrivning av Plan International Sverige Insamlingsstiftelse, Stockholm

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm:

Plan International Sverige - Gör skillnad för flickors framtid
Plan International arbetar för barns rättigheter i över 75 länder världen över. Ta ställning för en mer rättvis värld du också. Bli fadder!

Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm

AdressHammarby allé 93, 120 63 Stockholm
Telefon+46858775500
Hemsidahttp://www.plansverige.org/

Karta och vägbeskrivning till Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Ideell förening, Stiftelse, Ideell organisation, Kvinnoorganisation, Ungdomsorganisation, .

Öppettider hos Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Plan International Sverige Insamlingsstiftelse

Nedan hittar ni några företag relaterade till Plan International Sverige Insamlingsstiftelse i Stockholm som också är verksamma inom branscher som Ideell förening, Stiftelse, Ideell organisation, Kvinnoorganisation, Ungdomsorganisation, .