Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn

Uppdaterad 2022-11-18 14:20:10

Piteå Shotokan Karateklubb är ett företag eller organisation i Öjebyn som är verksamt inom branscherna Kampsportsklubb, .

Beskrivning av Piteå Shotokan Karateklubb, Öjebyn

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn:

- piteå shotokan kk
JKA Sweden, Japan Karate Association i Sverige, är en ideell organisation vars mål är att lära ut och sprida kunskap om Shotokan karate, världens största karatestil.

Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn

AdressFagottgränd 13, 943 32 Öjebyn
Telefon+4691166948
Hemsidahttp://www.jka.nu/piteashotokankk.htm

Karta och vägbeskrivning till Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn om ni har behov av hjälp inom med något inom Kampsportsklubb, .

Öppettider hos Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Piteå Shotokan Karateklubb

Nedan hittar ni några företag relaterade till Piteå Shotokan Karateklubb i Öjebyn som också är verksamma inom branscher som Kampsportsklubb, .