PDL Center Trollhättan i Trollhättan

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:31

PDL Center Trollhättan är ett företag eller organisation i Trollhättan som är verksamt inom branscherna Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .

Beskrivning av PDL Center Trollhättan, Trollhättan

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Trollhättan i Trollhättan:

???? Padel Trollhättan | Boka och spela padel hos PDL Center Trollhättan
Välkommen till PDL Center Trollhättan. Vill du spela padel i Trollhättan, testa seriespel eller anordna ett företagsevent? Besök eller kontakta oss på PDL!

PDL Center Trollhättan i Trollhättan erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Trollhättan i Trollhättan, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Trollhättan i Trollhättan

AdressGrafitvägen 26, 461 38 Trollhättan
Telefon+46520526690
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/trollhattan/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Trollhättan i Trollhättan

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Trollhättan i Trollhättan om ni har behov av hjälp inom med något inom Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .

Öppettider hos PDL Center Trollhättan i Trollhättan

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Trollhättan i Trollhättan.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Trollhättan

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Trollhättan i Trollhättan som också är verksamma inom branscher som Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .