PDL Center Östersund i Östersund

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:30

PDL Center Östersund är ett företag eller organisation i Östersund som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Östersund, Östersund

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Östersund i Östersund:

???? Padel Östersund | Boka och spela padel hos PDL Center Östersund
Välkommen till vårt padelcenter i Östersund. Vill du spela padel i Östersund, testa seriespel eller anordna ett företagsevent? Besök eller kontakta oss.

PDL Center Östersund i Östersund erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Östersund i Östersund, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Östersund i Östersund

AdressStällverksvägen 1, 831 52 Östersund
Telefon0705398312
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/ostersund/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Östersund i Östersund

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Östersund i Östersund om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Östersund i Östersund

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Östersund i Östersund.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Östersund

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Östersund i Östersund som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .