PDL Center Skellefteå i Skellefteå

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:28

PDL Center Skellefteå är ett företag eller organisation i Skellefteå som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Skellefteå, Skellefteå

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Skellefteå i Skellefteå:

PDL Center | Boka & spela padel hos PDL
Padel är en av de sporter som växer snabbast i världen. Vi har flera padel-anläggningar runt om i Sverige. Välkommen att boka hos oss på PDL Center!

PDL Center Skellefteå i Skellefteå erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Skellefteå i Skellefteå, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Skellefteå i Skellefteå

AdressMossgatan 32, 931 70 Skellefteå
Telefon+46910487950
Hemsidahttp://pdlcenter.se/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Skellefteå i Skellefteå

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Skellefteå i Skellefteå om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Skellefteå i Skellefteå

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Skellefteå i Skellefteå.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Skellefteå

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Skellefteå i Skellefteå som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .