PDL Center Nyköping i Nyköping

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:26

PDL Center Nyköping är ett företag eller organisation i Nyköping som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Nyköping, Nyköping

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Nyköping i Nyköping:

???? Padel Nyköping | Boka och spela padel hos PDL Center Nyköping
Spela padel hos PDL Center i Nyköping. Vi har 12 stycken padelbanor vilket gör oss till en av nyköpings största padelanläggning. PDL Center Nyköping erbjuder även seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer.

PDL Center Nyköping i Nyköping erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Nyköping i Nyköping, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Nyköping i Nyköping

AdressBrukslagarvägen 5, 611 31 Nyköping
Telefon+46155679399
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/nykoping/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Nyköping i Nyköping

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Nyköping i Nyköping om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Nyköping i Nyköping

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Nyköping i Nyköping.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Nyköping

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Nyköping i Nyköping som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .