PDL Center NRJ Arena i Luleå

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:26

PDL Center NRJ Arena är ett företag eller organisation i Luleå som är verksamt inom branscherna Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .

Beskrivning av PDL Center NRJ Arena, Luleå

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center NRJ Arena i Luleå:

???? Padel Luleå (NRJ Arena) | Boka & Spela padel hos PDL Center
Spela padel hos PDL Center NRJ Arena (tidigare Padel365) i Luleå. Boka padel hos PDL Center NRJ Arena med två stycken padelbanor där samtliga av dessa banor håller World Padel Tour-standard med en generös takhöjd. PDL Center NRJ Arena kommer även att erbjuda seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer.

PDL Center NRJ Arena i Luleå erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta PDL Center NRJ Arena i Luleå, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center NRJ Arena i Luleå

AdressÅlgatan 7, 973 34 Luleå
Telefon+46703000314
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/nrj-arena/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center NRJ Arena i Luleå

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center NRJ Arena i Luleå om ni har behov av hjälp inom med något inom Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .

Öppettider hos PDL Center NRJ Arena i Luleå

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center NRJ Arena i Luleå.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center NRJ Arena

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center NRJ Arena i Luleå som också är verksamma inom branscher som Sporthall, Padelklubb, Padelbana, .