PDL Center Lomma i Lomma

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:22

PDL Center Lomma är ett företag eller organisation i Lomma som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Lomma, Lomma

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Lomma i Lomma:

???? Padel Lomma | Boka och spela padel hos PDL Center Lomma
Spela padel hos PDL Center i Lomma. Vi har 6 stycken padelbanor vilket gör oss till en av lommas största padelanläggning. PDL Center Lomma erbjuder även seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer.

PDL Center Lomma i Lomma erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Lomma i Lomma, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Lomma i Lomma

AdressBronsgatan 4, 234 35 Lomma
Telefon+46406313080
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/lomma/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Lomma i Lomma

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Lomma i Lomma om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Lomma i Lomma

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Lomma i Lomma.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Lomma

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Lomma i Lomma som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .