PDL Center Köpetorp i Linköping

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:20

PDL Center Köpetorp är ett företag eller organisation i Linköping som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Köpetorp, Linköping

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Köpetorp i Linköping:

???? Padel Linköping | Boka och spela padel hos PDL Center Linköping
Välkommen till PDL Center Linköping. Vill du komma igång med padel i Linköping, testa seriespel eller anordna ett företagsevent? Kontakta oss på PDL

PDL Center Köpetorp i Linköping erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Köpetorp i Linköping, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Köpetorp i Linköping

AdressKöpetorpsgatan 10, 582 78 Linköping
Telefon+46132661096
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/linkoping/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Köpetorp i Linköping

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Köpetorp i Linköping om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Köpetorp i Linköping

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Köpetorp i Linköping.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Köpetorp

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Köpetorp i Linköping som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sportcenter, Sporthall, .