PDL Center Gammelstad i Luleå

Uppdaterad 2022-11-18 11:43:18

PDL Center Gammelstad är ett företag eller organisation i Luleå som är verksamt inom branscherna Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Beskrivning av PDL Center Gammelstad, Luleå

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget PDL Center Gammelstad i Luleå:

???? Padel Luleå (Gammelstad) | Boka & Spela padel hos PDL Center
Spela padel hos PDL Center Gammelstad (tidigare Padel365) i Luleå. Boka padel hos PDL Center Gammelstad med fem stycken padelbanor, vilket gör oss till en av Luleås största padelanläggning samt att samtliga av dessa banor håller World Padel Tour-standard med en generös takhöjd.

PDL Center Gammelstad i Luleå erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta PDL Center Gammelstad i Luleå, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för PDL Center Gammelstad i Luleå

AdressTerminalspåret 7, 973 45 Luleå
Telefon0703000314
Hemsidahttps://pdlcenter.se/center/gammelstad/

Karta och vägbeskrivning till PDL Center Gammelstad i Luleå

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till PDL Center Gammelstad i Luleå om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .

Öppettider hos PDL Center Gammelstad i Luleå

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för PDL Center Gammelstad i Luleå.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till PDL Center Gammelstad

Nedan hittar ni några företag relaterade till PDL Center Gammelstad i Luleå som också är verksamma inom branscher som Padelbana, Padelklubb, Sporthall, .