Parkour i Alviksskolan i Bromma

Uppdaterad 2022-11-18 11:37:14

Parkour i Alviksskolan är ett företag eller organisation i Bromma som är verksamt inom branscherna Gymnastikklubb, .

Beskrivning av Parkour i Alviksskolan, Bromma

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Parkour i Alviksskolan i Bromma:

Parkour & Freerunning för Barn i Stockholm | Kurser och Läger i Parkour
Parkour för barn i Stockholm och Huddinge på Södermalm, Kungsholmen, Vasastan, Östermalm, Fruängen, Skarpnäck, Sjöstan och Stuvsta. Samt parkourläger på sommar, höst, jul & påsklov

Parkour i Alviksskolan i Bromma erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Parkour i Alviksskolan i Bromma, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Parkour i Alviksskolan i Bromma

AdressTranebergsvägen 79, 167 45 Bromma
Telefon+46762495984
Hemsidahttp://stockholmsbif.se/parkour/

Karta och vägbeskrivning till Parkour i Alviksskolan i Bromma

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Parkour i Alviksskolan i Bromma om ni har behov av hjälp inom med något inom Gymnastikklubb, .

Öppettider hos Parkour i Alviksskolan i Bromma

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Parkour i Alviksskolan i Bromma.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Parkour i Alviksskolan

Nedan hittar ni några företag relaterade till Parkour i Alviksskolan i Bromma som också är verksamma inom branscher som Gymnastikklubb, .