Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa

Uppdaterad 2022-11-18 10:31:40

Padel United Bäckebol Arena är ett företag eller organisation i Hisings Backa som är verksamt inom branscherna Padelklubb, .

Beskrivning av Padel United Bäckebol Arena, Hisings Backa

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa:

Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa erbjuder också följande bekvämligheter:

Rullstolsanpassad ingång : Rullstolsanpassad parkering :

Kontakta Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa

AdressTransportgatan 17, 422 46 Hisings Backa
Hemsidahttps://www.facebook.com/padelunitedbackebol/

Karta och vägbeskrivning till Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa om ni har behov av hjälp inom med något inom Padelklubb, .

Öppettider hos Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Padel United Bäckebol Arena

Nedan hittar ni några företag relaterade till Padel United Bäckebol Arena i Hisings Backa som också är verksamma inom branscher som Padelklubb, .