Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad

Uppdaterad 2022-11-18 09:02:45

Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan är ett företag eller organisation i Halmstad som är verksamt inom branscherna Gym, .

Beskrivning av Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan, Halmstad

Nedan följer senaste beskrivningen av företaget Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad:

Halmstad Nässjögatan Nordic Wellness
Varmt välkommen till vårt anrika gym på Nässjögatan i Halmstad! Denna klubb kostar endast 299 kr/mån och kortet gäller på samtliga expressklubbar. I slutet av augusti kommer en nyhet till klubbens utbud, en trappmaskin som ger dig både bra konditionsträning och träning av större muskelgrupper som lår, rumpa, vader och nedre rygg!

Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad erbjuder också följande bekvämligheter:

Kontakta Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad, adress och telefon

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad

AdressNässjögatan 6, 302 43 Halmstad
Telefon0101555318
Hemsidahttps://nordicwellness.se/vara-klubbar/halmstad/halmstad-nassjogatan/

Karta och vägbeskrivning till Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Gym, .

Öppettider hos Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad

För närvarande har vi inga registrerade öppettider för Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad.

DagÖppettid
MåndagSaknas
TisdagSaknas
OnsdagSaknas
TorsdagSaknas
FredagSaknas
LördagSaknas
SöndagSaknas

Andra företag relaterade till Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan

Nedan hittar ni några företag relaterade till Nordic Wellness Halmstad Nässjögatan i Halmstad som också är verksamma inom branscher som Gym, .